top of page
Search

Najbolji filmovi za buduće mladence-Ljubav u doba korone


Od danas Fotkalo uvodi neke novitete , a vi nastavite čitati i vidite o čemu je riječ .


S obzirom da je Fotkalo postao sastavni dio svadbenoga slavlja , dugo vremena Fotaklo ekipa je razmišljala kako može pomoći svojim klijentima u organizaciji njihovog najvažnijeg dana u životu, i naravno, ideja je tu.


Fotkalo ekipa pisat će informativne blogove o različitim temama. Budući da smo svi na neki način ograničeni u kretanju zbog COVID-19 virusa, odlučili smo napisati preporuke za neke filmove na temu vjenčanja. Pa krenimo: -Father of the Bride: Komedija iz 1991 godine. Biznismen i vlasnik tvrtke za atletske cipele saznaje da se njegova kći udaje, ne želi joj dati zeleno svjetlo. No priča ima sretan kraj.


-Bride Wars: Još kao djevojčice Liv i Emma sanjale su o svojim vjenčanjima i zajedno ih planirale. Danas, u svojim 20-ima obje su u potrazi za muškarcem iz snova. Iako se ceremonije različite u puno sitnica, obje žele reći "da" u istom hotelu. Na nesreću administrativnom greškom njihova vjenčanja se zakazuju istoga dana....


-27 Dresses: Romantična Jane je nesretno zaljubljena u svog šefa Georgea, ona se specijalizirala za uloge djeveruša na vjenčanjima. Dok na njima nosi jednu od svojih 27 posebnih haljina, zbog čega su joj prijateljice zahvalne što im uljepšava vjenčanje, Jane ne vjeruje da će ikad uspjeti pronaći pravu ljubav. No tada upozna Kevina, mladog novinara koji piše o zarukama i vjenčanjima slavnih osoba. -Moje grčko vjenčanje: Mlada Grkinja se zaljubljuje u stranca i želi se s njime vjenčati što se nimalo neće svidjeti njenoj konzervativnoj obitelji. Toula nije sigurna hoće li njenog oca više uznemiriti što je on stranac ili što je vegeterijanac.

-Bridesmaids: Natjecanje između kume i djeveruše, oko toga tko je bolja prijateljica mlade. -The Wedding Year: Mara želi postati fotograf. Na Tinderu upoznaje dečka Jake s kojim ubrzo razvije neočekivanu vezu. Nakon godinu dana i gostovanju sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi, no Mara nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do zapleta.


-My Best Friend's Wedding: Julianne je tijekom studija prekinula vezu s Michaelom, ali uz dogovor da će se vjenčati jedno s drugim ako u 28-oj još uvijek budu samci. Napunili su 28 I tu kreće zaplet.


-Runaway Bride: Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali ” Odbjeglom Nevjestom “.Njujorški reporter dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Pronađe je u malome gradu, gdje provodi vrijeme s obitelji i sprema se za novo vjenčanje. No, što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svoga zaručnika. Da li ste gledali neki od ovih? Ako imate neku temu koju bi voljeli da obradimo. Napište preporuku ispod…


42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page